Kamis, 15 November 2012

anjäristyksiä. Tietenkin vika on jo hieman epävakaa, siis pieni


Ovat kaupungit, Chilessä ja Perussa, jotka juhlivat kuun ja auringon pimennystä. Hyväksyttyä pimennykset ovat ne sitten odottaa maanjäristyksen. Useimmiten he saavat maanjäristys, koska niiden rannikkoja pitkin rengas tulipalon tai ekiosku.com jual valtava maanjäristysalueella. Onko sama asia tapahtuu Intian valtamerellä, jossa levyt näyttävät halkeilua ja hajoamassa paikoissa? Hyvä niin, puhutaanpa tästä on meillä?

PhysOrg (piste) com oli mielenkiintoinen nimeltään; "Täydellisen auringonpimennyksen Australia, marraskuu 14," 6. marraskuussa 2012 joka totesi; "Total eclipse of the Sun on näkyvissä Australia pohjoisrannikolla, pitkin Great Barrier Reef, noin tunti auringonnousun 14.11, joka vastaa tiistai 13 marraskuuta iltapäivä Yhdysvalloissa."

Näemme, jos se riittää laukaisemaan maanjäristys joko tai aivan sen jälkeen? Olisi ehkä hyvä tapaustutkimus. On olemassa joitakin seismologists, jotka samaa mieltä näistä teorioista ja uskovat, että pienikin vakavuuden vuoksi pimennystä voi aiheuttaa maanjäristyksiä. Tietenkin vika on jo hieman epävakaa, siis pieni asia voi laukaista sen. On ollut useita maanjäristyksiä Intian valtameren myös ympäri Australiaa viiden viime vuoden aikana. Monet heistä ovat olleet varsin suuria Richterin asteikolla.

Ei, tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaikka jotkut pitävät tätä empiirisen näytön takia, haluan esittää teille, että on aika, että alamme ajatella, dokumentointi, mitä tapahtui ja yrittää jäljittää tietoja näiden ilmiöiden yhteensattumia ohi. On joitakin ihmisiä, jotka tutkivat tätä ja kirjallisia asiakirjoja. Kuitenkin monet heistä ovat olleet akateemisen alan tieteen ulkopuolella. Jotkut ihmiset, jotka opiskelevat tämä nimeltään Näennäistiede keinottelijoita. Ne olen joutunut hullu. Mutta eikö aina, mitä he kutsuvat ihmisiä, jotka ovat uusia teorioita?

Sanomani teille on tämä; vain siksi, että meillä ihmisillä on ei laittaa yhteen tästä aiheesta ei tarkoita meidän ei tarvita tutkimuksessa. Emme saa koko kuun joka usein, varsinkin tunnettujen maanjäristyksen toiminnan valtava lainkäyttövalta. Teemme riittävän usein Etelä-Amerikassa, Aasiassa, mutta tällä kertaa meillä on mahdollisuus tehdä joitakin tutkimuksia kesämökillä ja siksi olen sitä mieltä, että meidän pitäisi. Pyydän teitä harkitsemaan tämän kaiken ja ajatella sitä.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar