Sabtu, 17 November 2012

idėja, kai linijos diagramoje ūkio kainą aukšt

Ašys yra plačiai naudojamas trumpalaikis rodiklis, tarp mažmeninės prekybos mąstytojas mėgstamiausia. Šie prekybininkai paprastai prekybos M1 ir M15 laiko rėmus. PP partijos, kaip jie vadinami toliau, iš pradžių naudojo grindų prekybininkų analizuoti ir prekybos akcijomis ir ateities. Sukimosi taškas gali būti apibūdinamas gisel kaip pirminė pagalba arba pasipriešinimą ir nueiti pasakoja prekybininkai kad kaina veiksmų greičiausiai įvyks tarp dviejų dienos šerdeso kaip paramą ir pasipriešinimo. Jie mano, kad jie turėtų pirkti ar parduoti, kai kainos pertraukos per 1 pasiūlos arba paklausos. Šių sukti aplink, išleido įvairių Forex interneto svetainėse, lengvai yra įtraukta į prekybos plano duomenis, jei spekuliantas pasirenka jomis pasinaudoti analizės ir planavimo tikslais.

Sukti aplink yra paprastai dėl vienos iš dviejų priežasčių; 1. Nustatyti tendencijas ir 2. Sustabdyti nuostolių nustatymas Sukti aplink įprasminti pasitikėjimo spekuliantų, kurie yra informuota. Jei vienas gali priprasti prie idėja, kai linijos diagramoje ūkio kainą aukštyn arba žemyn. Kai sukti aplink nuvilti arba visai... išgirsite prekybininkų aplink pasaulį kas išvien, kad jų sukti aplink buvo neteisingai apskaičiuotos.

Komerciniai ir Investiciniai bankai, draudimo fondų didelės tarptautinės korporacijos, centrinių bankų pasaulio vyriausybių dominuoja mūsų rinkose. Pavadinkime jas kaip kolektyvinis "banginiai ir rykliai pasaulio". Jų vandenynas yra valiuta, plauna iš kranto į krantą per parą 4 trilijoną dolerių.

Kadangi banginiai ir rykliai turi be žinomų grobį ne patys, mūsų analogiją turėtų tapti naudinga. Tikiuosi, kad netrukus jus sutiks... Jūrose, leiskite mums pašalinti žmogus iš mūsų pavyzdyje ir manyti, banginiai ir rykliai klajoti laisvai... tiesiog ieško didelis maisto poreikis patenkinti. Darant prielaidą, kad rykliai ir banginiai rasti maisto jie neturi valgyti patys.

Įsivaizduokite for a moment šios valiutos banginiai ir rykliai patenkinti nusprendusios sukurti layering pasaulio vandenynų iš anksto nustatytų lygmenų, pagrįstų bangos. Be to jie nusprendžia, kad ryklių pasakyti kitų žuvų į vandenyną renkasi tiksliai gyliuose, kadangi banginiai yra vengiama. Tikėtina! Žinoma, tai.

Palyginti planuojate prekiauti nuo kai kurių didžiausių gyvenimo, kapitalo lobis pasaulyje. Mūsų rinkose dominuoja komerciniai ir Investiciniai bankai, draudimo fondų didelės tarptautinės korporacijos, centrinių bankų pasaulio vyriausybių. Pavadinkime jas kaip kolektyvinis banginių pasaulio. Jie sukurti ir mokyti pramonei skirtos daryti tą patį, ką kaip rykliai. Žiniasklaida skelbia knygos, filmai ir prekybos sistemų. Brokeriai pasiūlyti rodikliai... rodikliai, kurie jums saugus kaip jūs žinote, kai kaina kyla ir krinta ir iš kur kasdien juda yra labiausiai tikėtinas. Ar tai įmanoma? Yra švytavimo taškų, taip laisvai, tiesiog ryklių ir banginių būdas sužinoti, kur bus maisto? Tik jūs galite nuspręsti, kad atsakymas.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar